CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Rasa Bersalah Ke Jadi Penyondol?" Ahirine Ahiruddin Diserang, Dituduh Jadi Punca Farid Dan Diana Nak Cerai!

22-3-2023 02:03 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10542| Komen: 48|Original author: Saiful

Description: Gara-gara selalu tayang mesra di media sosial, nama Ahirine Ahiruddin dipetik sebagai punca keretakan rumah tangga pasangan Farid Kamil dan Diana Danielle.
Gara-gara selalu tayang mesra di media sosial, nama Ahirine Ahiruddin dipetik sebagai punca keretakan rumah tangga pasangan Farid Kamil dan Diana Danielle.

Ahirine didakwa sebagai punca Diana memfailkan cerai terhadap aktor terbabit.


Foto: IG

"Ini mesti Ahirine yang menjadi punca perceraian. Tidak rasa bersalah ke menjadi perosak rumah tangga Diana? Saman saja Ahirine kerana dia menjadi orang ketiga dan punca pergolakan.

"Malah, negara kita ada undang-undang membabitkan orang ketiga. Saman saja," komen seorang pengguna media sosial.



Bukan itu sahaja, ada yang kurang senang apabila Ahirine memuat naik perkongsian bermesra dengan Farid yang juga berstatus sebagai suami dan bapa kepada dua cahaya mata.


"Semenjak Farid rapat dengan seorang perempuan dan sering berada di litar, sehinggakan baju pun dibantu zip oleh Farid," komen seorang lagi netizen.

Sebelum ini Ahirine berharap tidak timbul salah faham terhadapnya berikutan video dengan Farid yang membantunya memakai topi keledar sebagaimana dimuat naik di aplikasi Tik Tok.



Katanya tindakannya tampil menjelaskan suasana yang berlaku memandangkan orang ramai menyebut nama isteri Farid, Diana Danielle di ruangan komen video berkenaan.

Sementara itu, Diana dilaporkan membuat permohonan cerai pada awal bulan ini dengan memberi alasan tiada persefahaman dan berlakunya shiqaq atau perbalahan berpanjangan.



Farid yang khabarnya sudah tidak tinggal sebumbung dengan Diana, bagaimanapun enggan melafazkan cerai pada sesi yang berlangsung di Mahkamah Syariah Subang Bestari, Isnin lalu. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote OsHiN_hOnEy 22-3-2023 02:09 PM
memandai yer yg menuduh FK ni mendadih
org tu sibuk layan pompuan muda lar
tu yg high sokmo
Quote rosevelvet 22-3-2023 02:10 PM
OsHiN_hOnEy replied at 22-3-2023 02:09 PM
memandai yer yg menuduh FK ni mendadih
org tu sibuk layan pompuan muda lar
tu yg high sokmo

Ade ke org nk kat fk ni? Aku yg x cantik ni pun x hingin ngn dia.
Quote Incanto 22-3-2023 02:10 PM
ahirine tak nak mat pet lah

kalau tak lama dah DD serang, mcm kes ND pegang tgn FK masa photoshut dulu

pandai jer netizeng
Quote OsHiN_hOnEy 22-3-2023 02:13 PM
rosevelvet replied at 22-3-2023 02:10 PM
Ade ke org nk kat fk ni? Aku yg x cantik ni pun x hingin ngn dia.

irl dia not bad tau
takda lar muka sememeh sgt

Quote OsHiN_hOnEy 22-3-2023 02:15 PM
Incanto replied at 22-3-2023 02:10 PM
ahirine tak nak mat pet lah

kalau tak lama dah DD serang, mcm kes ND pegang tgn FK masa photoshut d ...

peha ker tangan eh?
tu masa DD tgh sayang
now dia dah tak peduli kot
but hats off, i rasa kalo bercerai pun they both had done their best
dd pula baru wrapped up imanur ke apa tu, must have a taken a toll on her too
semoga yg baik2 utk mereka berdua
suka sgt dgn chemat tu, handsome terukk
Quote esbok 22-3-2023 02:18 PM
apa alasan kerap ada video berdua? acik perlukan pencerahan
Quote lotionmilo 22-3-2023 02:19 PM
Ahirine pon tak taste lah kat FK
Quote red_velvet 22-3-2023 02:21 PM
Kalau FK zaman cerita mistik tu boleh la nak kata ahirine ni menyondol....Ni FK 2023, taik dada ...gali lubang kubur sendiri kalau saja2 nak sondol
Quote drivethru 22-3-2023 02:28 PM
Ni ex staff thinker studio ke?
Tgk gaya masa kat thinker studio, mcm geng cat dinding jer.
Kalau betul orang yg sama lah.
Tapi dia ni xde lah lawa sangat. Tapi aku suka tgk dia. Muka dia mcm sepupu aku.
Quote pembacagosip 22-3-2023 02:30 PM
plak dah............................
Quote exclusive_vvip 22-3-2023 02:31 PM
this gal nampak mcm btol2 guna nama bapak utk naik kan..ig hmetro pun ada 2-3 kali thn lepas dok up psl this gal..tapi still mcm sendu je..tapi xtau nak cakap gak la, sbb i jarang tgk drama..kot byk berlakon xtau la kan..tapi mcm x berapa disebut pun dlm Cari ni..
Quote _blackbird 22-3-2023 02:32 PM
lak netijen. kalau si parid ni dok gentel2 kucing pon habis kucing tu pon disalahkan kerana merampas parid dari dd gituh? video tu nampak sgt staging apa ke bodoh curang nak tunjuk terang2an gituh. curang of course la sembunyi2, teasing2 tapak tangan, teasing bahu jaaa
Quote yuyu2810 22-3-2023 02:36 PM
Takde maknanye ahirinie ni nk ke FK. Penah nmpk video DD pon ada sekali training dekat merican muay thai tu. Elok je dorg. Iols believe dorg nk cerai bukan sbb disondol.
Quote Nnasda53 22-3-2023 02:40 PM
rosevelvet replied at 22-3-2023 02:10 PM
Ade ke org nk kat fk ni? Aku yg x cantik ni pun x hingin ngn dia.

..Chuols punya ayat buat iols tergelak hahahaha.
Bini fk tu lawa kalau dia pilih yg tak lawa boleh 1team dgn si sol.
Quote cahaya_almas 22-3-2023 03:16 PM
Oiittt rapatnya mrk...kalau laki i mau hari2 gaduh kalau laki duk layan awek sampai mcm ni...kalau kw  sskalipun tk patut tauu
Quote makadek 22-3-2023 03:23 PM
rosevelvet replied at 22-3-2023 02:10 PM
Ade ke org nk kat fk ni? Aku yg x cantik ni pun x hingin ngn dia.

Gelak hakak baca pengakuan engko nokssss
Quote Nana_Man 22-3-2023 03:31 PM
Eh takkn lah budak Ahirine tu nkkn FK…..mcm bukan taste dia je.
Quote katakauu 22-3-2023 03:31 PM
exclusive_vvip replied at 22-3-2023 02:31 PM
this gal nampak mcm btol2 guna nama bapak utk naik kan..ig hmetro pun ada 2-3 kali thn lepas dok up  ...

bapk die sape?  xkenal akhirludin
kenal  awwaluddin je ????
Quote dewi_rina 22-3-2023 03:34 PM
Wow masing2 dapat pucuk muda

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-6-2023 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.085038 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top