CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sebulan Workout, Ramai Menggelupur Nampak Syafiq Kyle Tayang Badan Sado

26-5-2023 11:38 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1663| Komen: 36

Description: Syafiq Kyle menjadi bualan hangat selepas tular sepotong video di laman TikTok yang memperlihatkan tubuh badannya.
Syafiq Kyle menjadi bualan hangat selepas tular sepotong video di laman TikTok yang memperlihatkan tubuh badannya.

Menerusi video yang dikongsikan individu yang dipercayai jurulatih peribadi Syafiq, dia dan aktor itu dilihat melakukan senaman di sebuah gymnasium sebelum merakam video bersama di hadapan cermin.




Jurulatih berkenaan ada bertanyakan kepada Syafiq berapa lama masa yang akan diambil untuk mendapatkan bentuk badan yang diidamkan dan Syafiq jawab dalam tempoh sebulan.

Di ruangan komen rata-rata netizen seakan ‘terpegun’ dan memberikan reaksi 'menggelupur' selepas melihat aktor itu menayangkan tubuh badannya kepada umum.


Malah, ada juga yang berseloroh dengan mengingatkan semula watak Syafiq dalam drama Nur.-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hokeypokey 26-5-2023 11:40 AM
kami tak mengelupur, kami dh tgk lebih dari tu.. belakang skit capik
Quote supernaturalee 26-5-2023 11:42 AM
huhh
confirm dah


Quote supernaturalee 26-5-2023 11:43 AM
why ya
dh lh pnh tersebar
pahtu pi post plk gmbr acah2 menyadokan bdn
apooo


why not belakang sikit sekali lagi versi sado

Quote Raline 26-5-2023 11:43 AM
Sebulan Workout, Ramai Menggelupu Nampak Syafiq Kyle Tayang Badan Sado



Menggelupu tu apa?
Quote anilanil 26-5-2023 11:49 AM
Mana six packnyer, ntah2 mimi yg ada six pack..
Quote syamzana 26-5-2023 11:50 AM
sempena jumaat barakah neh motip aurat seceot pun takleh jaga??

mohon kebelakang then kedepan sikit
Quote kuzaime 26-5-2023 11:51 AM
Raline replied at 26-5-2023 11:43 AM
Sebulan Workout, Ramai Menggelupu Nampak Syafiq Kyle Tayang Badan Sado





Cam ni  kot gaya menggelupur
Quote Carcosa 26-5-2023 12:40 PM
Aku lagi menggelupur tgk rambut si PT tu sedemikian rupa
Quote tokchik 26-5-2023 01:02 PM
CEPAT NAMPK HASIL?
HANYA SEBULAN AJA??
Quote Ahriman 26-5-2023 01:05 PM
Mira tersenyum sinis..
Quote rukia2 26-5-2023 01:23 PM
Apooo?? Cenggitu body idaman?
Quote hanna88 26-5-2023 01:31 PM
sampai menggelupor ye
Quote mawardia 26-5-2023 02:41 PM
Belakang sikit.
X cukup view utk acik porem maki sapik.
Belakang sikit.
Quote lasagna 26-5-2023 02:50 PM
mawardia replied at 26-5-2023 02:41 PM
Belakang sikit.
X cukup view utk acik porem maki sapik.
Belakang sikit.

iya btul belakang sikit
tapi sebulan, tak gigih lahh.. biasa jer.
tak mengelupur pun.
tapi betul laa tu, kena belakang sikit
Quote dudaberhias 26-5-2023 03:02 PM
takde ke polis aurat non liberal bidaah nak komen pulak pasal jantan2 tayang aurat?
ke mana pulak korang haa?

btw takde pun six pack... badan macam pakcik tua gayut yang duduk kat kejiranan iols jah... serhoper badan andy lala jah...

tapi kalau ada six pack pun ciknek tetap lah kecik... nak goncang pun kena pakai chop stick... nak sedut lagi lah kena pakai mesin sedut blackhead yang sedut jeragat2 kat muka tu...

Quote mawardia 26-5-2023 03:15 PM
dudaberhias replied at 26-5-2023 03:02 PM
takde ke polis aurat non liberal bidaah nak komen pulak pasal jantan2 tayang aurat?
ke mana pulak ko ...

Aiyohh Kakdud. Besar straw saja kah?
Quote sleepandream 26-5-2023 03:32 PM
mesti si mira kata... elehh aku dah tengok ramai lagi yg lagi helokkkk...
Quote ezacbee 26-5-2023 04:20 PM
Sado berlemak tepu ni.. ketepi sikit sapik

Quote stania83 26-5-2023 04:35 PM
belakang sikit tu apa?? dia ada vdeo ke?

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-6-2023 12:51 PM GMT+8 , Processed in 0.088126 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top